لوگو

8 نکته کلیدی GMP

در این مقاله قصد داریم 8 نکته کلیدی GMP را بیان کنیم که در هر قسمت یه نکته را عنوان و درباره آن توضیح خواهیم داد .

پیشنهاد میکنیم سازمان ها برای استقرار این سیستم و مشاوره GMP  از شرکت های مشاور ایزو کمک بگیرند که در این زمینه تخصص دارند .

قسمت اول ایمنی آّب:

1-ایمنی آّب:

ایمنی آب نوشیدنی برای شستشوی سطوح و تجهیزات و انجام عملیات بر روی غذاها اهمیتی حیاتی دارد .آب بسیار مهم است زیرا در گستره ی وسیعی از عملیات فرآیند مواد غذایی بکار گرفته می شود . توجه به ایمنی برای عملیات تولید هر ماده غذایی در مرحله اول متوجه آب خواهد بود.

-پایش منابع آب:

برای اطمینان از ایمن بودن منابع آب را باید با فواصل زمانی مناسب بازرسی نمود.

-پایش مجاری آّب رو:

این بازبینی برای بررسی ارتباط متقابل بین لوله های آب نوشیدنی و آب غیر نوشیدنی یا لوله های فاضلاب باید انجام گیرد.

-پایش یخ:

ایمنی و سلامت یخ به آب مورد استفاده برای تهیه آن و همچنین شرایط انبار داری و جا به جایی آن بستگی دارد که میبایست مورد بازبینی قرار گیرد .

-اصلاحات:

هنگامی که پایش ها وجود مشکلی ر ا نمایان می کنند که مربوط به منبع اب است باید اقدامات اصلاحی بر روی ان قسمت انجام گرفته و عملیات بهداشتی روزانه ای به آن اختصاص داده و تمام این اقدامات ثبت شوند.

-ثبت اقدامات انجام شده :

ثبت اقدامات انجام شده و مشاهدات برای مستند سازی ضروری است تا انطباق بین شرایط بهداشتی و عملیات انجام شده مورد تایید قرار گیرد .

مشاوره ایزو 9001 در کنار مشاوه سایر سیستم های مدیریتی تکمیل کننده و اثر بخش تر خواهد بود .

شماره های تماس:02177959675    02177942240

@Aryangostarc

در مسیر موفقیت با ما همراه شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *