تولید بدون کارخانه
با توسعه روند جهانی شدن و تحولات در تقسیم کار مبتنی بر مزیت، سبب شد تا بنگا هها در دهه ۱۹۸۰ با توسعه برون سپاری، عمده تمرکز خویش را بر ارزیابی بازار، توسعه و طراحی محصول و بازاریابی و توزیع محصولات معطوف و ضرورت به خدمت گرفتن مفهوم تولید بدون کارخانه را در صنایع مختلف به عنوان استراتژی توسعه به وجود آورده که در آن یک کارخانه تخصصی متمرکز بر محدوده باریکی از محصولات، مشتریان و فرآیندهای مرتبط با آنهاست و دیگر فعالیت های بنگاه تولیدی به تعدادی زیرکارخانه محول می شود.
این گرایش، کوچکتر و ساده تر شدن کارخانه و تمرکز تخصص یتر فعالیت های بنگاه های تولیدی را موجب می شود.
آیا تا به حال به این مسئله فکر کرده اید که چگونه می توانید بدون اینکه خودتان کالایی تولید کنید و در فرآیند تولید مستقیما حضور داشته باشید، صاحب یک برند تجاری شوید و محصولاتی را با برند خودتان به بازار عرضه کنید؟
آیا تمایل دارید که سهمی از بازار کالاهای مختلف را به راحتی در اختیار بگیرید؟ موضوعی که در رابطه با آن صحبت می کنیم ایده جذابی است که نه دردسر های تولید را دارد و نه نیازی به اینکه شما مستقیما با مشتریان سرو کار داشته باشید. در واقع شما صاحب برند تجاری هستید کهدیگران برای تان تولید می کنند و دیگران برای تان میفروشند.
تولید بدون کارخانه و تعبیر نادرست
تولید بدون کارخانه، به معنای نبودن کارخانه در فرآیند تولید نیست، بلکه به این معناست که میزان دغدغه ها و مشکلات ناشی از کارخانه داری برای صنعتگر به حداقل میرسد، چرا که از منابع و امکانات دیگر نیز بهره می گیرد و کارخانه بیشتر جایگاه تکمیلی میابد.
هدف از تولید بدون کارخانه
استفاده بهینه از منابع و تولید با حداقل سرمایهگذاری و پرسنل؛
عقد قراردادهای تحقیقاتی و تولیدی نسبت به تهیه مواد و ساخت قطعات در خارج از تشکیلات؛
برای بهر ه برداری از مجموعة شبکه تولید، باید همواره از استراتژی توسعه و برون سپاری استفاده کرد.
حداکثر صرفه جویی در منابع تولید قسمتهای اصلی « بهرهگیری از امکانات موجود جامعه، به نحوی که با که درصد محدودی از فعالیت های تولید را به خود اختصاص ») )کلیدی میدهد، بتوان از توانای یهای موجود جامعه برای تأمین سایر قسمت ها که
درصد بالایی از تولید را به خود اختصاصم یدهند، استفاده کرد.
برای مشاوره تولید ناب و بهره وری و مشاوره ایزو با ما همراه شوید.
02177942240-77959675