برنامه های پیش نیاز PrPs :
بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی (WHO) برنامه های پیش نیاز شرایط و عملیات اولیه ی مورد نیاز برای اجرای HACCP هستند که برای رعایت ایمنی مواد غذایی ضرورت دارند . برنامه های پیش نیاز ساختاری را فراهم میکنند که بر پایه آن میتوان به سیستم اثرگذار تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی(HACCP) دست یافت. این برنامه ها اغلب در برگیرنده مجموعه گسترده ای از امکانات و اقداماتی هستند که ترجیحاً با توجه به فرآیند و یا ویژگی محصول در نظر گرفته میشوند. دستیابی به این شرایط احتمال بروز خطر های حتمی را کاهش میدهد.
برای اطمینان یافتن از اثر گذاری برنامه های پیش نیاز اسقرار یافته ، باید آن ها را مورد بازبینی قرار داد.
چنانچه نیاز به اطلاعات جامع تر در مورد سیستم مذکور دارید لطفا با مشاور ایزو تماس حاصل فرمائید.
021-77944064-77942240