لوگو

‎سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایي

در این متن اطلاعاتی در رابطه با ‎سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایي ارائه شده است:

ایزو 22000 استانداردی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد سازی در زمینه ایمنی مواد غذایی ایجاد شده است. این مشتق کلی از ISO 9000 است.

استاندارد بین المللی ISO 22000 الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را شامل می شود که شامل موارد زیر است:

ارتباطات تعاملی
مدیریت سیستم
برنامه های پیش نیاز
اصول HACCP

بررسی های انتقادی از عناصر فوق توسط بسیاری از دانشمندان انجام شده است.ارتباط در امتداد زنجیره غذایی ضروری است تا اطمینان حاصل شود که تمامی خطرات مربوط به ایمنی مواد غذایی در هر مرحله در زنجیره غذایی شناسایی و کنترل می شود. این امر ارتباط بین سازمانها را در زنجیره غذایی بالا و پایین دست می دهد و همچنين برقراری ارتباط با مشتریان و تامین کنندگان در مورد خطرات شناسایی شده و اقدامات کنترل کننده در توضیح نیازهای مشتری و تامین کننده کمک خواهد کرد.

جهت مشاور ایزو مانند ایزو 22000 کارشناسان آریان گستر پاسخگوی شما می باشند.

02177942240-77959675

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

مشاوره ایزو 9001 و ایزو 22000 تخصص ماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *