هیچ تلاشی بی نتیجه نمی ماند
گرما دادن به یک تکه یخ
یك تكه یخ را كه تا دمای ۵۰ – درجه سانتی گراد سرد شده بردارید و به آن گرما بدهید، ابتدا هیچ اتفاقی رخ نمی دهد، این همه انرژی گرمایی صرف می شود ولی هیچ نتیجه ی قابل رویتی مشاهده نمی شود. ناگهان، در دمای صفر درجه، یخ ذوب و به آب تبدیل می شود، كار را ادامه بدهید. باز هم انرژی فراوانی صرف می شود بدون آنكه تغییری مشاهده گردد. تا اینكه وقتی به حدود ۱۰۰ درجه سانی گراد می رسیم، حباب و بخار ایجاد می شود!
انرژی صرف کردن هنگام کار
این احتمال وجود دارد كه ما انرژی زیادی را صرف كاری كنیم، مثلا صرف یك پروژه، یك شغل و حتی یك قالب یخ و با این وجود به نظرمان برسد كه هیچ نتیجه ای نگرفته ایم. اما در حقیقت انرژی ما دور از چشممان در حال ایجاد دگرگونی بوده است. كار خود را ادامه دهید و مطمئن باشید كه دگرگونی از راه خواهد رسید.
سخن آخر
این اصل را به خاطر بسپارید، بی جهت دچار هراس نشوید و یاس را نیز به خود راه ندهید و بدانید كه:هیچ تلاشی، بی نتیجه نمی ماند.
جهت مشاوره ایزو و مشاوره مدیریت می توانید با کارشناسان آریان گستر تماس حاصل فرمایید، اگر به دنبال فرا گرفتن مباحث مدیریتی و مشاوره و مطالعه در زمینه بهبود بهره وری می باشید، با ما همراه باشید.
02177942240-77959675
مشاور ایزو 9001 تخصص ماست.
گواهینامه CE با آریان گستر
در مسیر موفقیت با ما همراه باشید