مراقبت مواد غذایی

مراقبت مواد غذایی :باید از سیستم ها و امکاناتی استفاده شود که از امنیت محل کار و جلوگیری از علامت گذاری نادرست محصولات اطمینان بعمل آید .

برنامه باید شامل موارد زیر باشد اما به انها محدود نمیشود .

تعیین وظایف /سمت شغلی و مسئولیت ها برای حفظ و نگهداری برنامه 

ممیزی و بازرسی امنیت محل کار باید حداقل یک بار در  سال انجام شود اگر تغییرات بزرگی در ساختمان و تجهیزات بوجود بیاید بازرسی باید تکرار گردد. 

 مشاوره ایزو 45001 (سیستم ایمنی و بهداشت شغلی )  و ایزو 22000 میتواند کمک زیادی به کارخانه های تولید مواد غذایی نماید 

مواد بسته بندی چاپ شده ی غیر قابل استفاده /فرسوده باید به دقت مجزا و مشخص شود .

سیستم اقدام اصلاحی /شکایات مشتریان 

هدف از این برنامه رفع تمتم شکایت های مشتریان است که باید کامل ، سریع و با جلب رضایت آنها همراه باشد .

برنامه باید شامل موارد زیر باشد اما به انها محدود نمیشود 

تعیین وظایف /سمت شغلی و مسئولیت ها برای حفظ و نگهداری برنامه 

روش رسیدگی به شکایان و جلب موافقت مشتری 

شناسایی ایمنی مواد غذایی در مقابل کیفیت توزیع 

پیدا کردن دلایل ریشه ای موارد عدم انطباق 

اقدامات بعدی /اقدام اصلاحی 

پاسخ گویی به مشتری 

مقررات محصول 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا پیاده سازی سیستم ایزو 22000 و یا HACCP با شرکت های معتبر مشاور ایزو تماس حاصل فرمایید . 

02177942240-02177959675

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

@Aryangostarco

شرکت آریان گستر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *