فراتر از یک استارت آپ

 

 

کارمندانتان صاحب شرکت می شوند!

در مطالبی که طی 11 قسمت در پست های قبلی این کانال در بیان مرگ بوروکراسی آورده شد نشان داد که سازمان های بزرگ و پیچیده به دلیل وجود فشارهای انباشته ناشی از بوروکراسی از زمان های گذشته تا کنون، دچار مرگ استعدادها، نوآوری و مرگ تدریجی سازمان شده اند. سازمانی که بیشتر به یک مرده متحرک شبیه است تا یک ارگانیزم.

 

گرچه راه هایی برای مبارزه با بوروکراسی در سازمان ها و شرکت ها در قرن بیست و یکم آغاز شده است؛ ولی تکنیک گروه لوازم خانگی حایر آن چنان نوآوری را در مبارزه با بورکراسی به کار گرفته است که به تعبیر مجله HBR یکی از عمیق ترین و تاثیرگذار ترین نوآوری های تاریخ مدیریت در جهان است،شش اقدام حایر در مسیر سرنگونی بوروکراسی را شناختیم. ولی نقطه عطف و ضربه سهمگین نهایی بر گیجگاه بورکراسی اقدام شماره 7 حایر است. مجله HBR سلسله اقدامات حایر را در 7 بند آورده است.

اقدام هفتم:

 

حرکت از کارمندی به مالکیت وکارفرمایی (From Employees to Owners)

قبل از این که به تشریح اقدام هفتم حایر برای واژگون نمودن بوروکراسی بپردازیم بهتر است اقدامات سایر استارت آپ ها را در این مسیر بررسی کنیم. اقداماتی که قرار بود در مقابل مدل کسب و کارهای سنتی، نوآورانه باشند ولی آن قدر که شگفتی ایجاد کند نوآور نبودند و یا شاید در برخی استارت آپ ها نتایج مفیدی هم بدست نیامد.

مدل مدیریت کارکنان در استارت آپ ها

بیشتر کارمندان استارت آپ ها که به ارتقا رسیده اند لوس و از خود راضی اند در استارت آپ ها کارکنان تمایل دارند مثل مالکین شرکت فکر و عمل کنند. حتی در سهام هم شریک می شوند، خودمختاری های زیادی به آنان اعطا می شود. ترکیبی از آزادی، ارتقا های فراوان و چشمگیر و یکنوع حساب پس دهی متفاوت، مرز بین استارت آپ ها را با سایر شرکت ها مشخص می کند.

اختیارات کم

در استارت آپ ها یک تعارض حاکم شده است. تعارض میان مشارکت کارکنان و میزان اختیارات. اگر مشارکت زیاد باشد و اختیارات کم، احساس بردگی غالب می شود. اگر اختیارات زیاد باشد و مشارکت کم، احساس لوس بودن غالب می شود.

در آخر

این نتایجی بود که از مطالعه 780 شرکت آمریکایی درزمینه تاثیر مشارکت و اختیارات و رابطه بین آن ها در جابجایی کارکنان بدست آمد ولی در حایر شکل و ماهیت این کار به گونه دیگری است. بسیار عجیب و حیرت آور

 

جهت  مشاوره ایزو در هر لحظه کارکنان فنی و کارشناس شرکت آریان گستر پاسخگوی شما می باشند،لذا همین حالا با ما تماس حاصل فرمایید.

02177942240-77959675

مشاوره ایزو 9001 تخصص ماست.

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

شرکت آریان گستر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *