ضرورت تغییر روش های انجام کسب و کار
سیستم برنامه ریزی منابع سازمان بر اساس فرآیندهای کسب و کار که توسط کارکنان انجام می شود شکل گرفته است که این امر موجب به حداکثر رساندن منافع حاصل از سیستم مذکور می شود.
به عنوان مثال
مثال رایجی که اکثر فروشندگان سیستم برنامه ریزی منابع سازمان در این زمینه به کار می برند،شرکت DELL است که رایانه های سفارشی ساز را از طریق تلفن یا اینترنت به فروش می رساند،شرکت مذکور تقریبا هیچ میزانی از موجودی را نگهداری نمی کند و با این حال تمام درخواست های مشتریان خود را برآورده می کند.
پر کردن فرم درخواستی الکترونیکی
برای رسیدن به چنین قابلیتی مسلما به بیش از یک فرم درخواست الکترونیکی پر شده توسط مشتری نیاز است،نبرد واقعی از آنجا شروع می شود که کارکنان یا ماشین ها باید از اطلاعاتی که به صورت الکترونیکی جمع آوری شده است استفاده کرده،محصول ها را مطابق با نظر مشتریان مونتاژ و به موقع ارسال کنند
ودر چنین شرایطی نه فقط واحد فناوری اطلاعات،بلکه کارکنان و فرایند های فروش و همچنین واحد هایی مانند تولید،حمل و تحویل،حسابداری و خدمات مشتریان نیز گوش به زنگ و آماده اند.
همه نرم افزارهای برنامه ریزی منابع سازمان از یک مدل کسب و کار در ساختار خود برخوردارند،
فروشندگان،سیستم های خود را متناسب با شرایط سازمان به کار گیرنده تغییر می دهند اما بسیاری از این تغییر ها بر اساس امکانات و قابلیت هایی که خود کاربران برای برآورده کردن نیازهایشان انتخاب می کنند،استوار است.
در نتیجه
اگر کسب و کاری متفاوت از مدل های تعریف شده در سیستم اجرا می شود،باید روشن شود که آیا اختلاف مذکور برای سازمان به عنوان مزیت رقابتی محسوب می شود یا آنکه نشانه انحراف از بهترین روش های انجام کار(موجود در سیستم)است.
برای مشاوره ایزو و انتخاب درست در انجام کسب و کار های مختلف با افتخار کارشناسان آریان گستر در خدمت شما می باشند.
02177942240-77959675
در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.