لوگو

سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی :
HACCP ابزاری برای ارزیابی خطر ها و استقرار سیستم های کنترل است و در آن تمرکز برای پیشگیری همواره نسبت به اتکا به آزمایش محصول نهایی در الویت قرار دارد. HACCP از قابلیت تطبیق با شرایط مختلفی همچون توسعه در طراحی تجهیزات ، روش های فرآوری یا پیشرفت های تکنولوژی برخوردار است. این سیستم را می توان در سراسر زنجیره مواد غذایی از تولید اولیه تا مصرف کننده نهایی بکار گرفت. استفاده از این سیستم به همراه بازرسی های مربوط به دستورالعمل های قانونی و ترویج تجارت بین المللی ، اعتماد به ایمنی مواد غذایی را افزایش میدهد. به کار گیری HACCP با سیستم های مدیریت کیفیت ( همچون ایزو 9001 ISO) و سیستم های که برای مدیریت ایمنی مواد غذایی در نظر گرفته شده است ( همچون ایزو ISO 22000 و ISO15161) کاملاً سازگار است.
چنانچه نیاز به اطلاعات جامع تر در مورد سیستم مذکور دارید لطفا با مشاور ایزو تماس حاصل فرمائید.
021-77944064-77942240

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *