رعایت اصول بهداشتی

برنامه نظافت و رعایت اصول بهداشتی

برنامه نظافت و رعایت اصول بهداشتی را در متن زیر دنبال بفرمایید:

 

 

منظور انجام عملیات نظافت و رعایت اصول بهداشتی فقط مراعات برنامه های تدوین شده نیست و باید زمان،روش ها و پارامترهای موثر در این عملیات نیز متناسب و کافی باشند،جزئیات روش های مورد استفاده برای سظوح در تماس با مواد غذایی(تجهیزات،وسایل و…)باید بخوبی توصیف شود،این موضوع در مورد سظوحی که در تماس با مواد غذایی نبوده اما ممکن است بر روی ایمنی مواد غذایی اثر گذار باشند نیز باید رعایت شود(مانند بخش هاییی از تجهیزات ،فضای بال سری،محافظ ها و پوشش ها،دیوارها،سقف،تجهیزات روشنایی،تاسیسات حرارتی و برودتی،سیستم های تهویه و هدایت جریان هوا و …)

تکرار عملیات نظافت

باید زمان انجام و تکرار عملیات نظافت برای هر کدام از خطوط تولید تعریف شود (مثلا بصورت روزانه پس از خاتمه ی عملیات تولید یا دفعات بیشتر در صورت لزوم)نوع الزامات نظافت باید شناسایی و توصیف شوند.

سطوح در تماس با مواد غذایی

منظور از انجام نظافت و رعایت اصول بهداشتی برای سطوح در تماس با مواد غذایی نابود کردن باکتری هایی است که بر روی این سطوح حضور دارند،همچنین مواد مغذیی که باکتری ها برای رشد به آن ها نیاز دارندنیز باید از میان برداشته شوند،تخلیه ی کامل آب از روی تجهیزات و سطوح تمیز شده از اهمیت بالایی برخوردار است این تجهیزات و سطوح باید بخوبی خشک شده و بصورت خشک نگهداری شوند تا از رشد باکتری ها جلوگیری گردد.

روش های نظافت /رعایت اصول بهداشتی

روش های نظافت /رعایت اصول بهداشتی باید از نظر بسنده بودن ، مورد ارزیابی قرار گرفته و در هنگام اجرا سنجش و بازرسی گردند،روش های مکتوبی که از پیش توصیف و در معرض استفاده قرار گرفته اند(بازرسی،آزمایش وسایل نظافت،مشاهده مستقیم کارکنان)باید بطور مداوم مورد بازنگری قرار گرفته و گزارش های ثبت شده ارزشیابی و نگهداری شوند.

و ترتیب صحیح نظافت سطوح در تماس با ماده غذایی،بر اساس اصول بهداشتی به ترتیب زیر است:

1-شستشو

2-تمیز کردن

3-آبکشی

4- رعایت اصول بهداشتی

 

جهت  مشاوره ایزو در هر لحظه کارکنان فنی و کارشناس شرکت آریان گستر پاسخگوی شما می باشند،لذا همین حالا با ما تماس حاصل فرمایید.

02177942240-77959675

مشاوره ایزو 9001 تخصص ماست.

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

شرکت آریان گستر

Summary
Article Name
رعایت اصول بهداشتی
Description
و ترتیب صحیح نظافت سطوح در تماس با ماده غذایی،بر اساس اصول بهداشتی به ترتیب زیر است: 1-شستشو 2-تمیز کردن 3-آبکشی 4- رعایت اصول بهداشتی
Author
Publisher Name
آریان گستر
Publisher Logo

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخذ ایزو صدور ایزو صدور گواهی ایزو گواهینامه ایزو ایزو 9001:2015 Cb ایزو 'گواهینامه CE' دوره آموزشی ایزو دوره سرممیزی ایزو 9001 'استاندارد CE'