لوگو

خط مشي ايمني مواد غذايي

در این متن اطلاعاتی دز زابطه با خط مشي ايمني مواد غذايي ارائه شده است:

مدیریت ارشد باید خط مشی ایمنی مواد غذایی خود را تعیین، مستند، اعلام و منتقل کند.

مدیریت ارشد باید اطمینان حاصل کند که خط مشی ایمنی مواد غذایی:

الف -با نقش سازمان در زنجیره مواد غذایی متناسب است ؛
ب -با هر دو الزامات قانونی و مقررات و نیز با الزامات ایمنی مواد غذایی توافق شده با مشتریان انطباق دارد ؛
پ -در تمام سطوح سازمان، اعلام، اجرا وحفظ می شود ؛
ت -برای تداوم مناسب، مورد بازنگری قرار می گیرد.
ت -ارتباطات را به نحو کافی عنوان می کند.
ج -با اهداف قابل اندازه گیری حمایت می شود.

طرح ريزي سيستم مديريت ايمني مواد غذايي مدیریت ارشد باید اطمینان دهد که:

الف -طرح ریزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی برای دست یابی به الزامات طبق بند 4
که ایمنی مواد غذایی را حمایت می کند، انجام می شود ؛
ب -هنگامی که تغییراتی در سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی طرح ریزی و اجرا می شود یكپارچگی سیستم حفظ می شود.

مسئوليت و اختيار

مدیریت ارشد باید اطمینان دهد که مسئولیت ها و اختیارات تعریف شده در داخل سازمان برای اطمینان از عملكرد و اجرای مؤثر و حفظ سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی جاری بوده و انتقال می یابد . تمامی کارکنان باید مسئولیت داشته باشند تا مشكلات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را به فرد )افراد( مشخص گزارش دهند .کارکنان منتخب
برای شروع و ثبت اقدامات باید دارای مسئولیت و اختیار تعریف شده باشد.

جهت مشاور ایزو مانند ایزو 22000 کارشناسان آریان گستر تماس حاصل فرمایید.
02177942240-77959675
در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *