لوگو

ارزیابی ریسک

 

 

 

چون در روش های تجزیه ای بهبود اندکی بوحود آمده و در غالب اوقات بررسی نتایج حاصل از این آنالیز ها پیچیده است،نزدیک شدن به ریسک صفر واقع گرایانه نیست،در این مواقع استفاده از روش های ارزیابی ریسک ضروری است،در ارزیابی ریسک غالبا فرمول پایین مورد استفاده قرار می گیرد:احتمال×اثر=ریسک

آسیب شخصی

اثر موجب آسیب می شود که غالبا بصورت عبارت آسیب شخصی،مقدار ضایعات و مانند ان ها بیان می گردد،این راهنمایی پذیرفته شده در اندازه گیری ریسک سلامت،برای بیان ریسک غیرقابل قبول مواد غذایی بیان می شود،زمان زیادی صرف ارزیابی ریسک سلامت شده است.

تعیین ریسک سلامت

بکارگیری روش های تعیین ریسک سلامت برای پیدا کردن ریسک های گروهی یا مواد شیمیایی و مواد دیگری که در ساخت و تولید مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند چهار مرحله دارد:

1- شناسایی خطر:

شناسایی مقداری از ماده که ممکن است تاثیری مغایر با سلامت انسان داشته باشد.

2- ارزیابی خطر:

ارزیابی کمی و کیفی اثرات ناسازگار.

3- ارزیابی پیدایش یا نمایان شدن:

ارزیابی کمی و کیفی آشکار(نمایان)شدن ماده یا احتمال بروز آن.

4- ارزیابی ریسک سلامت:

اختلاط موارد بالا در تخمین کیفیتی که ممکن است تاثیرات ناسگار آن در جامعه بروز پیدا کند.

سخن آخر

در تالیفات منتشر شده ی مختلف،مشکلاتی توصیف شده اند که بر اساس آن ها رویارویی کمی بین تمرکز میکروارگانیسم ها یا آلاینده ها در حالت الودگی مستقل،یا گروه ریسک معین و شرکت آن ها در بیماری ها رابطه وجود دارد.

 

جهت  مشاوره ایزو در هر لحظه کارکنان فنی و کارشناس شرکت آریان گستر پاسخگوی شما می باشند،لذا همین حالا با ما تماس حاصل فرمایید.

02177942240-77959675

مشاوره ایزو 9001 تخصص ماست.

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

شرکت آریان گستر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *