یادگیری هنر جورسازی (کلاژ)
استعاره کلاژ به معنی در هم آمیختن، از جمله استعاره های سازمانی است که اخیرا وارد متون مدیریت شده است،کلاژ هنری است که در آن با کنار هم قراردادن اشیا، قطعات، تصاویر، طرحها و اجزاء را همگون و متضاد هویتی نو، بديع و بامعنی می سازند.
نظامهای پیچیده
امروزه مدیران با نظامهای پیچیده که دارای وجوه متعدد، متفاوت و پویا هستند مواجه می باشند. بنابراین برای طراحی و هدایت سازمان در اقیانوس امواج تغییرات، تنها از یک ساختار، یک سبک، یک نگرش و یک راهبرد کاری ساخته نیست،به همین جهت آنها باید دائما در حال جورسازی ریخت سازمان به شکل مقتضی و مناسب باشند.
ماهیتی تکاملی
شکل سازمان دارای ماهیتی تکاملی است و دائما از جاذبه ای به جاذبه دیگر تغییر می کند و مدیران در این مسیر با چالش جورسازی اجزای سازمانی روبرو هستند قطعات سازمانی باید چنان درهم آمیخته شوند که جاذبه مسلط نمایانگر هویت و نظامی موزون، کارآ، بدیع و زاینده باشد و این یکی از چالشهای امروزی است که مدیران با آن روبرو هستند.
خاصیت (جاذبه های غریبه) و تاثیر آن در مدیریت
جاذبه های غریب، یافتن نظم در بی نظمی را به مدیران يادآور می شود. تغییرات شدید، رفتارهای نامنظم، دگرگونی های غیر قابل پیش بینی، حركات بحرانی، همه و همه سرانجام به الگویی ختم می شوند که یافتن آن هنر مدیریت است تا بدان وسیله نوعی پیش بینی پذیری میسر گردد.
جاذبه های غریب
جاذبه های غریب به مدیران امکان می دهد تا به الگوهایی دست یابند که بی نظمی ها را نظم می بخشد و آشوبها را در قالبی منظم تبیین می کند،داشتن نگرش سیستمی، افق های بلند را مد نظر داشتن و به محدوده های وسیع اندیشیدن، به مدیران یاری می دهد تا الگوهایی را در پدیده های به ظاهر نامنظم پیدا کنند که خبر از نظم غایی می دهد مدیریت اینده نیازمند یافتن جاذبه های غریبی است که این نظم غایی را آشکار سازد. بدون آگاهی از این نظم به هیچگونه تبیین و پیش بینی درستی از وقایع پیچیده امروزی نمی توان دست یافت.
جهت مشاوره ایزو و بالا بردن سیستم کیفیت سازمان خود می توانید با کارشناسان آریان گستر تماس بگیرید.
02177942240-77959675
گواهینامه CE اروپا از تخصص های ماست.
در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.