لوگو

قانون بالُن

♦در نظام اداری مشاهده می شود برخی مدیران، بیش از حد نرمال در سازمان به سر می برند و دائما از مشغله و تلاش شبانه روزی برای سازمان گله مندند و البته این نحوه عملکرد را جزء افتخارات و نشان دلسوزی خود به سازمان می پندارند،این دسته از مدیران که مدام از ناتوانایی کارکنان در انجام کارها دم می زنند، اکثر کارها را مهم می پندارند و بدین ترتیب ضرورت تمرکز و دخالت مستقیم خود در تمامی امور را توجیه می کنند. چنین مدیرانی «سبک مدیریت ذره بینی» را به کار می برند و از بیماری «وسواس مدیریتی» رنج می برند.

جهت مشاوره ایزو 45001 در هر لحظه کارکنان فنی و کارشناس شرکت آریان گستر پاسخگوی شما می باشند.
نامه های تنظیمی زیردستان

♦از بارزترین علائم این بیماری یا سندرم در مدیر، می توان به رفت و برگشت و اصلاح مکرر پیش نویس نامه های تنظیمی زیردستان، درخواست تشریح جزئیات تمام امور از زیردستان، صدور بیش از حد دستور «جهت مذاکره با اینجانب» در پای نامه ها، حضور مدیر در سازمان بسیار بیش از زمان اداری، کنترل دقیق ورود و خروج کارکنان توسط شخص مدیر، پرخاش های مکرر بر سر کارکنان به علت عدم حضور در سازمان به اندازه مدیر و … اشاره کرد.

سبک مدیریت ذره بینی

♦سبک مدیریت ذره بینی که از عوامل متعددی از جمله خود نخبه پنداری و درک ناصحیح از مدیریت نشات می گیرد، مانع مسئولیت پذیری، خودشکوفایی و خلاقیت و نوآوری در کارکنان می گردد و منجر به بهره وری پایین مدیر و سازمان، و تنزل کیفیت زندگی کاری کارکنان می شود،بیماری وسواس مدیریتی اگر به تنزل و افول سازمان منجر نشود، در بهترین حالت موجب رکود و جمود خواهد شد.

راه حل:

♦«استعاره قانون بالُن» به این امر اشاره دارد که همچنان که برای بالا رفتن و ارتقاء بالن، بایستی برخی منابع کم اهمیت و مانع اوج گیری را رها کرد و پایین انداخت، و از منابع ارزشمند باقی مانده برای ترفیع و بالا رفتن بالُن بهره جُست؛ مدیریت نیز در سازمان می بایست امور کم اهمیت را به زیردستان تفویض کرده و صرفا خط مشی ها، چارچوب ها و خطوط قرمز را برای ایشان مشخص کند.

مشاوره در امر مدیریت ریسک با آریان گستر
استعاره قانون بالُن

♦بر اساس «استعاره قانون بالُن» مدیر بایستی از صرف بیش از حد زمان و منابع خود در امور روزمره اجتناب کند،در بسیاری از جلسات، برنامه ها، شوراها و مراسماتی که مدیران مدعو آن هستند،تصمیم گیرنده اصلی و صالح کارشناسان هستند! طبق این قانون وظیفه اصلی مدیر پرداختن به امور استراتژیک و ضروری است که به رشد و توسعه سازمان منجر می شود. شایان ذکر است توجه به قانون بالُن به معنی غفلت از ناکارآمدی های کوچک سازمان نیست،بلکه طراحی سیستم کنترل، بازخوردگیری دوره ای، و تعبیه سنسورهایی بر اطمینان از عملکرد صحیح امور جاری در سازمان ضروری است.

سخن آخر

♦قانون بالن به وسیله نظريه های مديريت بر مبناي هدف، مديريت بر مبناي استثنا، قانون ۲۰/۸۰ پارتو، مدیریت زدایی، و تفكر استراتژيك پشتیبانی می شود.

 

لذا همین حالا با ما تماس حاصل فرمایید.

02177942240-77959675

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

@Aryangostarco

شرکت آریان گستر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *