اصطلاحات ایزو 22000

اصطلاحات ایزو 22000

اصطلاحات مواد غذایی:

ایمنی غذا:

به این مفهوم که غذا در زمان تهیه و یا مصرف مطابق موارد مصرف مورد انتظار آسیبی به مصرف کننده وارد نخواهد کرد.

ایمنی غذا وابسته به وقوع مخاطرات ایمنی غذا میباشد و شامل سایر موارد مربوط به سلامتی انسان به عنوان مثال موارد مرتبط با سوء تغذیه نمی گردد.

زنجیره غذایی:

ترتیب مراحل و عملیات در طبخ غذاپردازش توزیع انبارش و جابجایی یک ماده غذایی و مواد متشکله آن از طبخ غذا اولیه تا مصرف ماده غذایی و مواد متشکله آن از طبخ غذاتا مصرف.

مخاطرات ایمنی غذا:

عناصر بیولوژیکی- شیمیایی و یا فیزیکی در غذا ویا حالتی در غذا که بصورت بالقوه برای سلامت مصرف کننده مضر باشد.

اصطلاح مخاطره نباید با اصطلاح ریسک که در ایمنی غذا به مفهوم عملکرد احتمال یک تاثیر مضر بر سلامتی و شدت این  تاثیر پس از تبدیل به یک مخاطره میباشد اشتباه گرفته شود.مخاطرات ایمنی غذا شامل حساسیت زاها هم می شوند.

خط مشی ایمنی غذا:

کلیه اهداف و جهت گیری شرکت تکتام نوین در ارتباط با ایمنی غذا که بصورت رسمی توسط مدیریت ارشد بیان شده است.

برای مشاور ایزو و مشاوره ایزو 22000 با کارشناسان آریان گستر تماس حاصل فرمایید.

02177942240-77959675

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

برای اخذ ایزو 9001 با ما تماس بگیرید.

Cropped Aryan Gostar Logo 1 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.