طعمه فروش وقاعده نسبیتگرایی
طعمه فروش وقاعده نسبیتگرایی را می توانید در متن زیر مطالعه بفرمایی:
طرح و تفسیر موضوع:
به بازار لوازم خانگی میروید تا یک پلوپز بخرید. فروشنده دو پلوپز از یک برند نشان می دهد که از نظر اندازه و مشخصات فنی و حتی شکل ظاهری شبیه هم هستند،اما یکی ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورده و دیگری ۷۰۰ هزار تومان. داخل جعبه آن ۷۰۰ هزار تومانی یک جفت دستکش ابری آشپرخانه نیز وجود دارد.
پیشنهاد فروشنده
اینجاست که فوراً مقایسه آغاز می شود و با خود می گویید: آن دستکش حداکثر ۵۰ هزار تومان می ارزد و به صرفه نیست ۲۰۰ هزار تومان بیشتر خرج کنم، بنابراین آن ۵۰۰ هزار تومانی را انتخاب می کنم. اگر فروشنده فقط آن ۵۰۰ هزار تومانی را به شما پیشنهاد می داد احتمالاً در خریدتان تردید می کردید که آیا ۵۰۰ هزار می ارزد یا خیر؟
دو گزینه مشابه
ولی وقتی دو گزینه مشابه نشان می دهد ولی یکی گران تر، فوراً این حس ایجاد می شود که بله! وقتی آن یکی فقط بخاطر یک دستکش ۷۰۰ هزار تومان قیمت خورده، حتماً اولی ۵۰۰ هزار می ارزد در اینجا شرکت تولید کننده پلوپز، آن ۷۰۰ هزار تومانی را نه برای فروش که بعنوان طعمه به فروشگاه ها داده است تا فروش پلوپز ۵۰۰ هزار تومانی را بالا ببرد.
نتیجه گیری راهبردی:
قاعده نسبیت گرایی فقط در بازار خود را نشان نمی دهد. فرض کنید شما به یک مصاحبه استخدامی دعوتید اگر فرد قبل از شما، بسیار خوش صحبت باشد، امکان دارد توانمندی های شما در مقایسه با روابط عمومی بالای نفر قبلی، دیده نشود و شما شانس استخدام را از دست بدهید مدیری که مصاحبه می کند نیز نسبیت گراست، چون انسان است.
جهت مشاوره ایزو در هر لحظه کارکنان فنی و کارشناس شرکت آریان گستر پاسخگوی شما می باشند،لذا همین حالا با ما تماس حاصل فرمایید.
02177942240-77959675
مشاوره ایزو 9001 تخصص ماست.
در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.
