BRC

معرفی BRC…

توضیح:
HACCP ( ارزیابی مخاطرات و شناسایی نقاط کنترل بحرانی ) همانگونه که از نامش بر می آید چار چوبی برای شناسایی مخاطراتی است که در پروسه تولید یا توزیع مواد غذایی ، مصرف کننده نهایی را تهدید می کند
فراهم نمودن شرایط مطلوب تولید (GMP) ، شناسایی نقاط بحرانی (CCP) و اعمال کنترل های لازم توام با پایش ( Monitoring) این امکان را فراهم می کند تا از سلامت غذا اطمینان پیدا کنیم این استاندارد بر پایه یک فرآیند پیشگیری بنا شده ارزیابی و شناسایی مخاطرات احتمالی ، کلید راهگشای این استاندارد جهت دستیابی به این مهم است این استاندارد برای کلیه تولید کنندگان و توزیع کنندگان مواد غذایی فارغ از اندازه سازمان کاربرد داشته و نمایانگر توجه و تعهد تولید کننده به اهمیت سلامت مصرف کننده است
با توجه به حساسیت ایمنی مواد غذایی مراجع مختلف در مناطق مختلف جهان اقدام به تدوین استاندارد در این زمینه کرده اند که از معروف ترین آنها می توان به استاندارد( BRC(British Retail Consortium ، استاندارد بین المللی غذا( IFS(International Food Standardاشاره کرد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخذ ایزو صدور ایزو صدور گواهی ایزو گواهینامه ایزو ایزو 9001:2015 Cb ایزو