مزاياي استقرار سيستم HACCP

مزاياي استقرار سيستم HACCP

در این مقاله سعی بر ارائه توضیحاتی در مورد مزاياي استقرار سيستم HACCP داریم:

HACCPكه سيستمي علمي است ، خطرات ويژه و اقدامهاي لازم براي كنترل آنها را ، به منظور حصول اطمينان از ايمني موادغذايي ، شناسايي مي‌كند .

HACCP وسيله‌اي است براي ارزيابي خطرات و برقراري سيستم‌هاي كنترل كه بيشتر بر پيشگيري تاكيد دارد تا آزمون فرآورده‌هاي نهايي . اين سيستم مي‌تواند در طول زنجيرة غذايي از توليدكننده تا مصرف‌كنندة نهايي بكار گرفته شود.

امتيازات اين سيستم علاوه بر تامين ايمني موادغذايي ، عبارتند از استفاده بهتر از منابع و پاسخ‌هاي سريعتر به مشكلات ، بعلاوه استفاده از اين سيستم مي‌تواند به ارتقاء تجارت بين‌الملل از طريق افزايش اعتماد به ايمني موادغذايي كمك كند .

جهت موفقيت در اجراي سيستم HACCP ، تعهد و درگيرشدن مديريت و همچنين كار گروهي موردنياز است .

اين سيستم با ساير سيستمهاي مديريت كيفيت مانند ايزو 9001 و ايزو 14000 و غيره سازگار مي‌باشد و بهترين سيستم براي مديريت ايمني موادغذايي شناخته شده است .

برای مشاور ایزو علی الخصوص ایزو 22000 با کارشناسان آریان گستر تماس بگیرید.

02177942240-77959675

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخذ ایزو صدور ایزو صدور گواهی ایزو گواهینامه ایزو ایزو 9001:2015 Cb ایزو 'گواهینامه CE' دوره آموزشی ایزو دوره سرممیزی ایزو 9001 'استاندارد CE'