سلامت کارکنان

سلامت کارکنان

 

 

 

کنترل سلامت و بهداشت کارکنان مهمترین قسمت از برنامه های اصولی رعایت بهداشت به حساب می آید،کارکنان باید در هنگام شروع فعالیت های مقدماتی یا در زمان آغاز به کار هر نوبت کاری از نظر داشتن علائم بیماری،معاینه شده و زخم هایی که قابلیت ایجاد آلودگی را دارند بازدید شوند،دلیل این امر احتمال تغییر وضعیت سلامت کارکنان در فاصله زمانی نوبت کار قبلی و بعدی است،به هر حال اجرای برنامه ی بازدید سلامت کارکنان یکی از عملیات اساسی و مهم روزانه است

وضعیت خطرناک

اگر تشخیص داده شود که فردی بیمار است یا وضعیت خطرناکی دارد باید از شروع به کار وی جلوگیری شود،افرادی که بیمار تشخیص داده شده اند و یا دارای علایم بیماری همچون عفونت و درد در قسمتی از بدن هستند که ممکن است منشا آلودگی های میکروبی شوند،باید به مدیریت معرفی گردند،کارکنان باید آموزش های لازم را گذرانده و همه ی آن ها خود را در مورد جلوگیری از بروز آلودگی مسئول بدانند.

احتمال آلودگی

اگر یکی از کارکنان دارای علایم بیماری بوده و یا بیمار و مبتلا به عفونتی باشد که احتمال آلودگی مواد غذایی را به دنبال داشته باشد مدیر و مسئول مربوطه بر حسب شرایط،مسئولیتی برای او در نظر گرفته،یا او را به بخش دیگری انتقال داده،یا او را به خانه می فرستند و ممکن است لازم باشد پانسمان وی را برای جلوگیری از هر گونه مشکلی عوض نمایند.

اقدامات اصلاحی

تمام شرایط و موارد غیر بهداشتی و اقدامات اصلاحی انجام شده باید ثبت شوند تا مشکلات حذف و یا کاهش پیدا کنند،باید برای وضعیت سلامت کارکنان اهمیت قائل شد،هر گونه علامت و نشانه ای(اسهال،استفراغ،جراحت های پوستی باز،سوختگی ها،تب،تیرگی ادرار یا یرقان) ممکن است نشان دهنده ی ایجاد عفونت بوسیله ی یک عامل بیماری زا باشد،که این امر امکان انتقال آن به مواد غذایی و شیوع بیماری در بین مصرف کنندگان را بدنبال خواهد داشت.

دستورالعمل مشخصی را وضع نماید

مدیریت باید در مورد سلامتی کارکنان دستورالعمل مشخصی را وضع نماید و محدودیت و محرومیت های کارکنی را که دارای علایم بیماری یا وضعیت خطرناکی هستند را تعیین و ابلاغ نماید،کارکنان نیز باید عملیات بهداشتی را به درستی انجام داده و هر گونه بیماری و یا جراحتی را قبل از کار با مواد غذایی به مسئول خود گزارش نمایند.

 

جهت مشاوره ایزو 45001 در هر لحظه کارکنان فنی و کارشناس شرکت آریان گستر پاسخگوی شما می باشند،لذا همین حالا با ما تماس حاصل فرمایید.

02177942240-77959675

مشاوره در امر مدیریت ریسک با آریان گستر

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

 

شرکت آریان گستر

Summary
Article Name
سلامت کارکنان
Description
دستورالعمل مشخصی را وضع نماید مدیریت باید در مورد سلامتی کارکنان دستورالعمل مشخصی را وضع نماید و محدودیت و محرومیت های کارکنی را که دارای علایم بیماری یا وضعیت خطرناکی هستند را تعیین و ابلاغ نماید،کارکنان نیز باید عملیات بهداشتی را به درستی انجام داده و هر گونه بیماری و یا جراحتی را قبل از کار با مواد غذایی به مسئول خود گزارش نمایند. 
Author
Publisher Name
آریان گستر
Publisher Logo

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخذ ایزو صدور ایزو صدور گواهی ایزو گواهینامه ایزو ایزو 9001:2015 Cb ایزو 'گواهینامه CE' دوره آموزشی ایزو دوره سرممیزی ایزو 9001 'استاندارد CE'