بازپس گیری و فراخوان

بازپس گیری و فراخوان

در این نوشته مطالبی مختصر در مورد بازپس گیری و فراخوان در سیستم مدیریت ایمنی صنایع غذایی ارائه می دهیم.

در صورت آلوده شدن ماده ی غذایی یا مشکوک بودن به سلامت آن برای مصرف انسانی باید آن را از بازار جمع آوری و یا فرا خواند . باز پس گیری یا فراخوانی ماده ی غذایی، محصول ناسالم را از دسترس مصرف کننده دور کرده و به وی در خصوص خطرهای بهداشتی آگاهی می دهد. هنگام باز پس گیری یا فراخوانی یک ماده ی غذایی پنج اصل زیر مدنظر قرار گرفته دنبال می شود.
عدم عرضه ی محصول مشکوک و غیر ایمن
شناسایی و جداسازی محصول ناسالم
تعیین محل توزیع و فروش محصول
مطلع کردن مرجع ذی صلاح ( در صورت لزوم )
تعیین تکلیف محصول فراخوانده یا بازپس گیری شده
2- برای آمادگی در موارد اضطراری بازپس گیری یا فراخونی محصول،شرکت دارای برنامه های عملیات آمادگی شبیه سازی شده می باشد. طبق برنامه فراخوانی یا بازپس گیری، باید بتوان محصول را در هر زمان مورد نیاز از بازار جمع آوری کرد.

 

جهت مشاور ایزو  مانند ایزو 22000 با کارشناسان آریان گستر تماس حاصل فرمایید.

02177942240-77959675

در مسیر موفقیت با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخذ ایزو صدور ایزو صدور گواهی ایزو گواهینامه ایزو ایزو 9001:2015 Cb ایزو 'گواهینامه CE' دوره آموزشی ایزو دوره سرممیزی ایزو 9001 'استاندارد CE'